• Zomer info

  logoBeste leden,
  Bij deze een update met een aantal nieuwtjes, activiteiten en het zomerrooster.

  Toekomst
  Daar waar we de afgelopen jaren de sportschool hebben gehuurd, wordt het nu tijd voor een stap verder en KOPEN WE HET PAND! In de toekomst zullen we dus ook gaan verbouwen, maar gezien de grootte van het gebouw en het achterstallig onderhoud, zullen we dit gaan spreiden over de komende 10 jaren.
  Fysio Tsjitsio en Balanza zijn inmiddels samen gegaan, dit om u te ondersteunen op gebied van coaching, lifestyle, voedingsadvies en fysiotherapie. Maar naast deze disciplines hebben wij ambities om verder uit te bouwen. We willen graag multidisciplinair zijn, zodat we u op alle vlakken kunnen ondersteunen.
  Daarom zijn wij op zoek naar ondernemers, op gebied van horeca, sport, gezondheid, uiterlijke verzorging.
  Mocht u zelf interesse hebben om hierin een partnerschap aan te gaan, of een ander weten, neem dan vooral contact met ons op.

  Perfect Fit run en Jaarlijkse Barbecue
  Op zaterdag 8 september vindt onze Perfect Fit survival run plaats om 10.00 uur. Een sportieve dag waarbij wij 4 activiteiten gaan samenvoegen, namelijk lopen, fietsen, roeien en survival. In tweetallen gaan we recreatief of competitief de uitdaging met onszelf en elkaar opzoeken. Het is ook mogelijk jezelf individueel aan te melden, wij zoeken dan een partner voor je.
  Mocht je niet mee willen doen: we zijn ook nog hard opzoek naar vrijwilligers voor de begeleiding!

  Deze dag ronden we af met de jaarlijkse barbecue om 19.00 uur, na sporten hoort natuurlijk ook goed eten en drinken!
  Het is mogelijk om je voor zowel de survival run en de BBQ aan te melden (10euro p.p.) of voor alleen de barbecue (7,50 euro p.p.).

  Privacywetgeving
  Door de nieuwe privacywetgeving hebben wij een aantal aanpassingen gedaan in de algemene voorwaarden.
  Deze zijn te vinden op: http://sportcentrum-perfectfit.nl/info/abonnement/algemene-voorwaarden/
  Mocht u vragen hierover hebben, of een verzoek tot het verwijderen van een gepubliceerde foto, neem dan contact met ons op middels de mail/contactformulier website.

  Zomerrooster
  Voorgaande jaren hadden wij aangepaste openingstijden in de zomermaanden, dit jaar blijven wij gewoon volledig voor u open! De normale openingstijden blijven van kracht.

  Ook zullen bijna alle groepslessen door blijven gaan. Voorwaarde is hiervoor wel dat er minimaal 3 deelnemers aanwezig dienen te zijn (deze voorwaarde geld altijd al). Mocht dit niet het geval zijn, zullen wij u op dat moment een virtual les aanbieden.

  De enige 2 aanpassing hierop zijn:
  Zumba (de betreffende weken wordt door de instructie met de deelnemers besproken).
  Jeugdfitness donderdag 17.00 – 18.00 uur zal vervallen in de schoolvakantie, dus van 26 juli t/m 30 augustus.

  Wij wensen jullie een fijne sportieve zomervakantie!
  Team Perfect Fit