De fysiotherapeuten van Balanza Fysio staat bij Perfect Fit voor je klaar! Als fysiotherapeuten helpen Tsjitsjo Vlieger en Roelien van Wester je graag een oplossing te vinden bij jouw lichamelijk probleem. Balanza is Spaans en staat voor in balans zijn, zowel lichamelijk als mentaal. Daarom helpen wij mensen balans te vinden in hun leefstijl en lichamelijk functioneren. Met als doel om lekker in je vel te zitten! Wij denken graag met je mee en geven je tips en tools waarmee je ook op langere termijn je klachten kunt voorkomen. Wij richten ons niet alleen op het lokale probleem, maar kijk naar het totale plaatje. Hierdoor kunnen we ook samen de oorzaak van jouw klacht vinden en aanpakken.

 

Heb jij ergens pijn en/of is bewegen moeizaam? Ben je net geopereerd?

Of heb je bijvoorbeeld last van:

* Rugpijn

* Hoofdpijn

* Nek- of schouderklachten

* Sportblessure

* Reuma of artrose

* Enkel- of Knieblessure

* Gewrichtsklachten

* Verminderde conditie of kracht

* Stress of vermoeidheid

 

Dan kunnen wij iets voor jou betekenen!

 

De praktijk is voor iedereen toegankelijk, van jong tot oud van harte welkom! Je hoeft geen abonnement bij de sportschool te hebben om een afspraak te maken. Daarnaast kun je altijd snel terecht, want er is geen wachtlijst. Lukt het niet om naar de praktijk toe te komen, dan komen we ook graag bij je thuis.

 

Wil je ook graag van je klachten af?

Neem dan contact op via:

Email: info@balanzafysio.nl

Tel: 06-46366347

Web: https://balanzafysio.nl/

 

Als fysiotherapeuten zijn wij direct toegankelijk, dit betekent dat je zonder verwijsbrief van jouw arts een afspraak kunt maken. Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, daardoor kunnen wij rechtstreeks declareren en krijg je geen factuur van ons. Onze behandelingen worden voornamelijk vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Het aantal behandelingen of het budget wat je vergoed krijgt is afhankelijk van jouw verzekeraar en jouw aanvullende pakket.