Dietist Balanza

In sportcentrum Perfect Fit is ook diëtistenpraktijk Balanza gevestigd. Balanza is Spaans en staat voor in balans zijn. Diëtist Marian Faber en dietist Jellina Huisma helpen je je graag bij het vinden van die balans in voeding. “Wij staan niet achter strenge diëten, maar op normale en praktische wijze een gezonde leefstijl ontwikkelen die je op de lange termijn kan volhouden, daar heb je écht iets aan.”

Als diëtisten richten ze zich vooral op preventie. Dat betekent: voorkomen dat er problemen in je gezondheid ontstaan door nu je leefstijl te verbeteren. Als je bijvoorbeeld te zwaar bent, maar nog geen gezondheidsklachten hebt of nog geen medicijnen gebruikt kun je door de begeleiding erger voorkomen. Je hebt dan meer energie, en voelt je mentaal en lichamelijk veel beter!

“Daarnaast is het onze missie om iedereen die vragen over voeding heeft, te voorzien van de juiste informatie. Er wordt tegenwoordig zoveel gesproken over voeding, maar wat is nu waarheid? Ieder mens is uniek en dat geldt dus ook voor jouw voedingspatroon: wat de één nodig heeft, kan voor een ander averechts werken. Daarom kijken we samen naar waar jouw lichaam behoefte aan heeft zodat jij lekker in je vel kan zitten.”

 

Begeleiding van een diëtist? Vaak wordt dan gedacht aan coaching bij het afvallen, maar dat is niet het enige waar de diëtist bij kan helpen. Je kunt om verschillende redenen hulp nodig hebben bij jouw doel:

* Ik wil afvallen of slanker worden

* Mijn kind heeft overgewicht

* Ik wil aankomen

* Ik heb een te hoog cholesterolgehalte

* Ik heb maag- of darmklachten

* Ik heb diabetes

* Ik wil gezond ouder worden

* Ik wil weer in balans komen

Wil jij samen met ons je doel bereiken? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek via: https://dietistbalanza.nl/

 

Of stuur een email naar: info@dietistbalanza.nl

Bel, sms of stuur een WhatsApp bericht naar diëtist Jellina via 06-83591523

Er is vergoeding van de consulten mogelijk via de zorgverzekeraar.